Warning: Use of undefined constant PLUGIN_VERSION - assumed 'PLUGIN_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sejs-bakker-camping.dk/public_html/wp-content/plugins/db-prefix-change/cd_prefix.php on line 95

Warning: Use of undefined constant widget_simple_login_register - assumed 'widget_simple_login_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sejs-bakker-camping.dk/public_html/wp-content/plugins/simple-login/simple_login.php on line 78
Sejs Bakker Camping | Campingferie på campingplads i Silkeborg, Midtjylland | Sejs Bakker Camping
Hyggelig campingplads

Tag familien med på campingferie på vores campingplads i Silkeborg, Midtjylland

Campingferie for familien på en smuk campingplads

Tag familien med på camping, og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme på en campingplads i smuk natur med sjove oplevelser. Sejs Bakker Camping byder på hygge for store og små. Er I en familie, der sætter pris på friluftsliv og opdagelser i en vild og skøn natur? Så er det hos os, I skal holde campingferie. Camping er en ideel måde at holde ferie på, når man ønsker at komme tæt på hinanden som familie og være ude i den danske natur uanset vind og vejr. Stress af fra den travle hverdag på en smuk campingplads, der har alle de moderne faciliteter.

Camping er den perfekte ferieramme

Har I lyst til at komme væk fra hjemmet i ferien, men ikke så langt væk, at selve turen frem og tilbage tager jeres tid, så prøv camping i Silkeborg lige midt i Jylland. På vores campingplads er I ude i naturen tæt ved skov og sø og samtidig tæt på turistattraktioner og by. Camping er den perfekte ferieramme, hvis alt, I ønsker jer, er kvalitetstid med hinanden og gode minder, der varer længe. Læg til på Elmen, Bøgen, Lærken eller et af vores andre områder, hvor I er i læ af de store træer, og samtidig har glæden af sommerens sol. Tag ud på opdagelser, som er nemme at finde fra jeres campingplads, og vær sammen om sjove oplevelser på jeres campingferie. .

Camping i Silkeborg

sejs bakkerHvor skal man holde campingferie, hvis man gerne vil opleve turistattraktioner i både det nordlige og sydlige Danmark? Vores bud er lige midt i, nemlig i Silkeborg i Midtjylland, hvor Sejs Bakker Camping ligger. Hold jeres campingferie tæt ved den hyggelige by i søhøjlandet med de smukke, kendte søer, og hav muligheden for at besøge andre attraktioner i Jylland indenfor få timers kørsel. Ungerne vil hurtigt føle sig trygge på vores campingplads, og minderne om en god campingferie vil komme igen og igen.

ONLINE BOOKING