Sjov hytteferie

Sjov hytteferie i Silkeborg, Midtjylland

Tag på hytteferie i charmerende hytter

Hytter er et godt alternativ til telte og campingvogne, hvis man gerne vil have det mageligt og samtidig vil være tæt på naturen og et aktivt udendørsliv. Tag familien eller vennerne med på hytteferie på Sejs Bakker Camping. Vi åbner dørene for små, charmerende hytter, hvor der er plads til fælleskab og gode stunder.

Lej en hytte i naturen

Vores hytter ligger placeret i dejlige, grønne omgivelser mellem høje træer og fuglesang. Nyd lyden af fuglekvidder og fredeligt campingliv, når I nyder aftensolen på terrassen. Hunde og katte er velkommen, og der er plads foran hytten til, at både mennesker og kæledyr kan lege og opholde sig sammen.

Book en hytte med det hele

Det er altid muligt at finde ledige hytter og booke en hytte til jeres ferie online via vores hjemmeside. Uanset om I er fire eller op til otte personer, der skal holde hytteferie sammen, har vi en hytte, der matcher jeres behov.

Hytteferie i Midtjylland ved Silkeborg

Vil I gerne på hytteferie et centralt sted i landet, hvor det er muligt at køre ud til forskellige turistaktiviteter indenfor kort tid, er en hytteferie i Midtjylland et oplagt valg. Vores hytter er placeret i kort afstand til Silkeborg, som byder på moderne byliv og smukke omgivelser. Den tid I ikke opholder jer indenfor, kan I bruge på sjove oplevelser i området.

ONLINE BOOKING