Aktiviteter på campingpladsen

Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson!

Hvert år sammensætter vi et spændende og afvekslende aktivitetsprogram for børn og voksne. Hvis du gerne vil vide, hvor og hvornår, så klik ind på vores aktivitetskalender, og se hvilke aktiviteter der finder sted under din campingferie.

Sommetider arrangerer vi spontane ekstra aktiviteter, så følg os for en sikkerheds skyld på Facebook, hvor vi poster eventuelle ændringer og ekstra events.

Vi har trådløst internet på dele af campingpladsen som er gratis. Spørg i informationen.

Sejlads og storslået natur i Silkeborg

Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Får minutter fra campingpladsen ligger det smukke lynglandskab med de ca. 100 m høje bakker Sindbjerg og Stoubjerg. Derfra er der udsigt over hele området, hvor bl.a. Silkeborgsøerne og Himmelbjerget kan ses. Der er mulighed for sejlads med Hjejleselskabets store både på Gudenåen og i søerne. Man kan også selv være søfarer, og afprøve sine evner i kano. Der er omkring 10 minutters gang til søerne. Der er ca. 2,5 km til en børnevenlig strand.

Transportmuligheder og museer

Fra campingpladsen har du fine muligheder for at benytte kollektive trafikforbindelser som fx busserne, der kører 200 m herfra, men også togene, hvor Svejbæk station ligger 1,5 km fra pladsen. På Silkeborg museum kan du se et af Danmarks mest kendte oldtidsfund; Tollundmanden. På kunstmuseet er der mulighed for at stifte bekendtskab med Danmarks mest internationale maler Asger Jorn. Silkeborg har desuden et internationalt kunstcenter på det gamle Silkeborg kurbad, hvor der vil være udstilling af forskellige kunstnere.

Tæt på nogle af Jyllands bedste attraktioner

Aqua Akvarium og Dyrepark bør også besøges, og en aftentur til farvespringvandet kan anbefales. Silkeborgs centrale placering i Jylland gør det muligt på endagsture at nå over alt, som f.eks. Himmelbjerget, Dayz Resorts, Søhøjlandets subtropiske badeland, Labyrinthia, Automobilmuseet, Jyllands Park Zoo, Elmuseet, Tivoli Friheden, Den gamle by, Djurs Sommerland, Legoland, Løveparken, Actionpark, Vesterhavet, Daugbjerg og Mønsted, Kalkgruber, Papirmuseet, Veteranbanen, Rovfugleshow, Spøttrup slot, Hjerl Hede eller Jesperhus Blomsterpark.

Hygge, mountainbike, og golf

Vi har her kun omtalt nogle af mulighederne, men du er naturligvis velkommen til at hente nogle brochurer, og få en lille sludder i informationen. Skulle du ønske det, er der mulighed for at tilbringe hyggestunder på terrassen, hvor der er mulighed for at grille. På terrassen er der TV, ligesom der er en stor legeplads, boldbane, minigolf, hoppepuder, billard, bordfodbold og bordtennis. Mountainbike tracks findes også lige ved pladsen, og Silkeborg Golfklub ligger kun 6 km fra pladsen.

Book plads til
egen vogn eller telt

Book hytter
& campingvogne

Tilbud på
billig camping

Last
Minute