Hyggelig overnatning tæt på Silkeborg

Enkelte overnatninger i Midtjylland

Sejs Bakker Camping ved Silkeborg i det smukke Midtjylland tilbyder overnatning i hyggelige hytter med plads til fire, seks og otte personer.

Overnatning i vores hytter er et godt alternativ til telte og campingvogne, hvis I gerne vil have det mageligt og samtidig være tæt på naturen og et aktivt udendørsliv omkring Silkeborg.

Vores hytter er også attraktive for erhvervsfolk, som har behov for en overnatning i en kort periode, mens de udfører arbejdsopgaver i Midtjylland, eller hvis gæster til større fester i eller omkring Silkeborg har brug for en overnatning.

Bjælkehytte | 4 personer

15 m2 plus terrasse 1 rum, tekøkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, koldt vand, køjeseng, dobbelt sovesofa, spisebord, stole og terrassemøbler.

Bjælkehytte | 4 - 6 personer

23 m2 plus terrasse 2 rum, bad og toilet, tekøkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, emhætte, koldt/varmt vand, køjeseng, dobbelt sovesofa, spisebord med stole og terrassemøbler. Desuden findes et soveværelse med dobbeltseng

Bjælkehytte | 6 - 8 personer

25 m2 + 8 m2 hems + terrasse 3 rum plus toilet minus bad, køkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, emhætte, mikrobølgeovn, koldt/varmt vand, spisebord med stole og terrassemøbler. Hems med 4 sovepladser, soveværelse med dobbeltseng (2 pladser), køjeværelse med 2 pladser.

Tæt på det meste i Midtjylland

Med en eller flere overnatninger i vores hytter er I også tæt på mange forskellige turistattraktioner i hele Midtjylland. Både Aarhus, Vesterhavet og Legoland er blot en lille køretur væk, når I vælger en overnatning på Sejs Bakker Camping.

Med vores placering tæt ved Silkeborg har vi den smukkeste natur lige udenfor døren. Silkeborgsøerne er blot en gåtur væk, og skovene omkring Silkeborg byder desuden på mountainbikeruter i verdensklasse.

Sejs Bakker Camping er et oplagt valg for hele familien. Vi har en stor legeplads med hoppepude og minigolf, og i løbet af hele sæsonen arrangerer vi en lang række aktiviteter for hele familien.

Book overnatninger på Sejs Bakker Camping og benyt jer af de mange tilbud i Midtjylland.
På gensyn!

Book plads til
egen vogn eller telt

Book hytter
& campingvogne

Tilbud på
billig camping

Last
Minute