Sjov hytteferie i Silkeborg, Midtjylland

Bjælkehytte | 4 personer

15 m2 plus terrasse 1 rum, tekøkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, koldt vand, køjeseng, dobbelt sovesofa, spisebord, stole og terrassemøbler.

Bjælkehytte | 4 - 6 personer

23 m2 plus terrasse 2 rum, bad og toilet, tekøkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, emhætte, koldt/varmt vand, køjeseng, dobbelt sovesofa, spisebord med stole og terrassemøbler. Desuden findes et soveværelse med dobbeltseng

Bjælkehytte | 6 - 8 personer

25 m2 + 8 m2 hems + terrasse 3 rum plus toilet minus bad, køkken med service, køleskab, kaffemaskine, 2 elkogeblus, emhætte, mikrobølgeovn, koldt/varmt vand, spisebord med stole og terrassemøbler. Hems med 4 sovepladser, soveværelse med dobbeltseng (2 pladser), køjeværelse med 2 pladser.

Tag på hytteferie i charmerende hytter

Hytter er et godt alternativ til telte og campingvogne, hvis man gerne vil have det mageligt og samtidig vil være tæt på naturen og et aktivt udendørsliv. Tag familien eller vennerne med på hytteferie på Sejs Bakker Camping. Vi åbner dørene for små, charmerende hytter, hvor der er plads til fælleskab og gode stunder.

Lej en hytte i naturen

Vores hytter ligger placeret i dejlige, grønne omgivelser mellem høje træer og fuglesang. Nyd lyden af fuglekvidder og fredeligt campingliv, når I nyder aftensolen på terrassen. Hunde og katte er velkommen, og der er plads foran hytten til, at både mennesker og kæledyr kan lege og opholde sig sammen.

Hytteferie i Midtjylland ved Silkeborg

Vil I gerne på hytteferie et centralt sted i landet, hvor det er muligt at køre ud til forskellige turistaktiviteter indenfor kort tid, er en hytteferie i Midtjylland et oplagt valg. Vores hytter er placeret i kort afstand til Silkeborg, som byder på moderne byliv og smukke omgivelser. Den tid I ikke opholder jer indenfor, kan I bruge på sjove oplevelser i området.

Book en hytte med det hele

Det er altid muligt at finde ledige hytter og booke en hytte til jeres ferie online via vores hjemmeside. Uanset om I er fire eller op til otte personer, der skal holde hytteferie sammen, har vi en hytte, der matcher jeres behov.

Følgende gælder ved udlejning af hytterne:

  • Hytter/campingvogne modtages i rengjort stand og skal forlades i rengjort stand.
  • Ankomst efter kl 15.00 og afrejse inden kl 12.00.
  • Lejemålets pris er incl. overnatningsgebyrer og forbrug.
  • Depositum udgør 30% af lejemålets pris og mistes ved afbestilling efter indbetaling.
  • Hunde og katte er tilladte men må ikke opholde sig i møblerne.

Book plads til
egen vogn eller telt

Book hytter
& campingvogne

Tilbud på
billig camping

Last
Minute