Hyggelig familieferie hos Sejs Bakker Camping i Silkeborg

Familieferie i den perfekte ferieramme

Er det tid til planlægning af årets familieferie, så tag et kig på Sejs Bakker Camping. Her får I en familieferie i smukke, naturskønne omgivelser i det midtjyske søhøjland tæt på alting og langt væk fra hverdagen. Sejs Bakker Camping er en moderne campingplads til familieferie med alle de faciliteter, man som familie kan forvente sig. Campingfatter Klaus Dam byder jer velkommen, og I kan slappe af og nyde hinandens selskab i trygge omgivelser i ly fra store træer og sammen med campingpladsens øvrige gæster, der også har foretrukket deres familieferie i de hyggelige rammer.

Tilbud på jeres familieferie

Som campingplads, der gerne vil kunne tilbyde det bedste til jeres familieferie, har vi løbende attraktive tilbud på ferier og pladser. Hold jer opdateret på vores hjemmeside, og se de mange tilbud, som kan give jer plads i økonomien til ekstra sjov på jeres familieferie.

Hold familieferie tæt på by og sø

Det kan være svært at finde en familieferie, der lever op til alle familiemedlemmers idéer om den perfekte ferie. Med den ideelle placering tæt på bylivet i Silkeborg samt den fredelige natur opfylder vi de flestes behov. En familieferie på Sejs Bakker Camping giver mulighed for at afskære forbindelsen til omverdenen med eksempelvis en kanotur på Gudenåen. Der kan dog selvfølgelig tilkøbes WI-Fi, hvis man alligevel får brug for det.  Vi har aktiviteter for hele familien, uanset om det er skovtur, sejltur eller bytur, der er på programmet under jeres familieferie.

Book familieferie i Silkeborg

Hvis valget falder på camping til jeres familieferie, kan I sammen booke jeres campingplads online via vores hjemmeside. Her kan I også se de mange aktiviteter, der foregår i og udenfor campingpladsen. Med placering i Silkeborg er det nemt at komme rundt til turistattraktioner i hele Jylland, og mulighederne er mange. Vi lover jer, at en familieferie på Sejs Bakker Camping aldrig bliver kedelig.

Book plads til
egen vogn eller telt

Book hytter
& campingvogne

Tilbud på
billig camping

Last
Minute